Διεύθυνση
Γράμμου 42, Bριλήσσια
Τηλέφωνο
210 6800312
Email
info@physiokoskina.gr
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-21.00

Το Όραμα μας

Πρόληψη, Θεραπεία & Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων μέσω  ορθοπεδικής δια χειρός (manual therapy) και άλλων σύγχρονων τεχνικών αποτελεσματικής Φυσικοθεραπείας.

Η Αποστολή μας

Η πολυετής πείρα και το εξειδικευμένο προσωπικό συμβάλλουν στην αντιμετώπιση απαιτητικών περιστατικών προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση συμπτωμάτων και μακροχρόνια αποκατάσταση.

Επισκεφθείτε μας στον χώρο μας, γνωρίστε μας και αφήστε μας να σας ανακουφίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.

Έφη Κοσκινά

Φυσικοθεραπεύτρια

Λίγα Λόγια

Η κ. Κοσκινά Έφη αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών το 1994 έχοντας ήδη κλινική εμπειρία εφόσον εκτός από τις κλινικές εργαζόταν παράλληλα και σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια ως φυσικοθεραπεύτρια.

Το 1995 ίδρυσε το φυσικοθεραπευτήριο Κοσκινά Ευσταθία-Ελένη στην περιοχή των Βριλησσίων το οποίο διατηρεί έως και σήμερα.

Σπουδές και Σεμινάρια

  • Το 2011 ξεκίνησε και ολοκλήρωσε και τους δύο εκπαιδευτικούς κύκλους Orthopedic Manual Therapy της μεθόδου Kaltenborn-Evjenth.
  • Το 2015 ολοκληρώνει τον κύκλο εκπαίδευσης της μεθόδου Manual Trigger Point Therapy and Dry Needling ( Simons academy) έχοντας προηγηθεί η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου Μυοπεριτοναϊκής Απελευθέρωσης.
  • Ακολουθεί η εκπαίδευση σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα αποκατάστασης , επανεκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των μυϊκών αλυσίδων μέσω των νευρομυϊκών οδών μέσα από την κινησιολογική ανάλυση στάσης – κίνησης.
  • Το 2016 ακολουθεί τον εκπαιδευτικό κύκλο της στη μεθόδου Visceral Manipulation (Barral institute).
  • To 2017 ακολουθεί η εκπαίδευσή της στην Κρανιοϊερή Θεραπεία (Craniosacral Therapy , Upledger).
  • Το 2019 διδάσκεται από τον Dr.Bruno Chickly την μέθοδο της αρθρικής απελευθέρωσης υγρών, Fluid Articular Release.

Ο Χώρος μας